Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Mária Valéria Hídfutás szponzorációja

Esztergom Város Legnagyobb létszámú rendezvénye

 

 

Tisztelt Hölgyem / Uram!

 

Szeretném Önnek röviden bemutatni rendezvényünket, amelynek támogatásával megyei-országos szinten is erős és pozitív üzenetet képes közvetíteni a Cégéről.

 

Tizennyolc évvel ezelőtt indult útjára az első Hídfutás az Esztergom Város Diáksportjáért Egyesület, EVDE szervezésében.

A Mária Valéria Hídfutás a Bazilika elől rajtol, a versenyzőknek 4km-es távot kell teljesíteniük a Mária Valéria hídon átfutva Szlovákiába, Párkány város termálfürdőjéig. A résztvevők között óvodás korúaktól a szépkorúakig, minden korosztály megtalálható. A programon a helyi iskolák tanulói és a szüleik nagy létszámban képviseltetik magukat. A Hídfutás összetett üzenetet hordoz: sportrendezvényként a mozgás és az egészség kapcsolatára irányítja a figyelmet, de ezen jóval túlmutatva az összetartozás és a család fontosságának üzenetét is hordozza. A Hídfutásról további részleteket a rendezvény weboldalán talál: www.hidfutas.hu.

Az Eseményre, amely az elmúlt években átlagosan 2500-2800 fő részvételével zajlott, a nevezési díjak jelképesek és minden résztvevő teljesítményét ajándékkal jutalmazzuk.  A Mária Valéria Hídfutásnak 2014-ben - 2617 Befutója, 2015-ben - szakadó esőben – 2241 Befutója, 2016-ben – 2654 Befutója, 2017-ben – szintén esőben – 2374 Befutója, 2018-ban - 2709 , 2019-ben - 2744 Befutója volt az eseménynek.

Az eseményről a helyi és regionális írott és elektronikus sajtó is részletesen beszámol. A jellemzően helyi kis- és középvállalkozások mellet olyan támogatók is felsorakoznak rendezvényünk mögött, mint Esztergom Városa, és a Magyar Suzuki Zrt.

 

A résztvevők számát szeretnék az idei évben is emelni, a rendezvényre szélesebb körben felhívni a figyelmet és regionális szintről országosra emelni az ismertségét.

 

Kiemelt támogatóinknak biztosítjuk:

-          Hídfutásos pólókon való kiemelt megjelenést

-          a kiemelt megjelenést a pályán és a célkapun elhelyezett molinókon, a weboldalon, a FB oldalon

-          a kiemelt megjelenést a résztvevők részére biztosított üdvözlő-csomagokban,

-          az ingyenes nevezési lehetőséget a támogató munkatársai részére,

-          a kiemelt megjelenést a rendezvényről tájékoztató DM levelekben, valamint

-          a rendezvényhez kapcsolódó előzetes és az követő megjelenést a médiumokban / plakátokon

Az alább megjelölt elérhetőségeken várom szíves megkeresését a támogatás módjának és mértékének egyeztetése céljából.

Szerencsés Tamás főszervező

Telefon: 06-20-3390033

E-mail: hidfutas@gmail.com