Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ezen az oldalon beszámolok a következő Hídfutás szervezésének helyzetéről:

 

Az idén is lezajlott balesetmentesen a Hídfutás, köszönet minden résztvevőnek, akik eljöttek, köszönet a sok Futóműves segítőnek, Gerdynek, Halasi Tibinek, Kismóni Janinak :):)

Véleményem szerint, és a sok email szerint a rendezvény jól sikerült, sok elégedett és mosolygós futóval.

Az új rajthelyszín, és az új útvonal bevált, és igen jól szerepelt a több pontos ellenőrző rendszer is.

Jövőre Veletek ugyanitt, köszönet a támogatóknak a segítségért.

Szeri

 

2011. szeptember 16.

Sok kérdést kaptam, hogy az idén miért kell nevezési díjat fizetni. Azt fontos tudni, hogy az idén nem számíthattunk a verseny fő támogatójának Esztergom Város Önkormányzatának anyagi támogatására. Ez olyan veszteség ami a verseny létét is veszélyeztette.

Szerencsére találtunk új nagylelkű támogatókat, de szükséges volt a nevezési díj bevezetésére. Így van lehetőség 1500 póló kiosztására, így lehetett fejleszteni az időmérő rendszeren, és így maradhatott meg az iskolák sportszerutalványa is.

Azt gondolom a verseny színvonala érdekében érthető lépés volt ez!

 

2011. augusztus 03.

A verseny fő támogatója a MAGYAR SUZUKI !!!!

2011.július 04.

 

Sokáig nem jelentkeztem, de az nem azt jelentette, hogy nem telt tevékenyen ez az időszak. Rengeteg szponzort kerestünk meg, de a legtöbbjük csak ígérte a támogatást, valóság még nem lett belőle, de nam adjuk fel...

Az már biztos, hogya verseny 2 napos lesz, egy komplett Futóhétvége. Sajnos az idei év lesz az első, hogy nevezési díjat kell szednünk. Körbenéztem a "piacon" nem sok ingyenes versenyt találtam ( 0 db :( ) , de ezt a nevezési díjat be kell vezetni, hogy a verseny életben maradhasson.

2011.március 20.

Egyre több ígéretet kapunk a támogatásokról ,remélem ezek nem csak ígéretek maradnak. Próbálok az 1%-os kampány segítségével is támogatást szerezni. Bízom benne, hogy a kiküldött emailek hasznosak lesznek.  NCA pályázaton is próbálok ámogatást nyerni. A tavalyi évről maradt még páyázati pénzt, amit a szerződés szerint csak marketingre fordíthatok. Ezt is az 1 %os kampányra szeretném felhasználni!

2011.március 3.

A tegnapi napon a Polgármesteri Hivatalban voltam megbeszélésen, ahol nagyon együttműködőek, segítőkészek voltak. 

Polgármester Asszonyt felkértem és Ő lesz a versenyfővédnöke. 

 

2011.február 8.

Megkezdődött a támogató keresés, igyekszünk minél több lehetséges szponzort felkeresni, és meggyőzni Őket, hogy a mi rendezvényünk méltó a támogatásukra. A holnapi nap folyamán talákozom Esztergom Város polgármester Asszonyával. Ezen beszélgetésből is sok minden ki fog derülni.

Az Esztergomi Futóművek vezetőjével Érdy Gáborral megpróbálunk egy Futóhétvégét letrehozni, hátha a 2 futóesemény összekapcsolásával nagyobb népszerűségre teszünk szert.

Ma kiküldtem jónéhány emailt az 1%-os támogatásról, bízom benne, ebből is érkezik forrás.

 

2010.december 12.

 

Újabb fontos információ: sikerült Esztergom város Polgármesterével időpontot egyeztetni. Febrár 9én találkozunk és beszélünk a 2011.évi Hídfutásról.

A Hídfutás honlapja ezután már a www.hidfutas.hu oldalon is elérhető.

Több lehetséges támogatóval is sikerült beszélnem,  részleteket a jövőévelején tudok közölni.

Már a FACEBOOK-on is megtalálható a Hídfutás. Így keresd : Hídfutás Mária Valéria

 

2010.december 3.

Egy remek megbeszélésen vagyok túl, egy kedves barátommal az Esztergomi Dunaparti Futópartik ötletgazdájával Érdy Gáborral (Gerdy) egy remek ötletelős estét csaptunk.

Az eredmény szerintem fantasztikus. A jövő évben szeptember 24énlesz a Hídfutás és azt találtuk ki, hogy a következő napra szervezzük a Futópartik félmaratoni állomását. Ezzel akár 2 napra is le lehet Esztergomba csábítani az embereket. 2 napos futóhétvége!

Szerintünk ezzel még több embert meg tudunk szólítani.

 

2010.november

A 2010.évi verseny sikere után -  egyre többen vesznek részt a versenyen - és a számos visszajelzésalapján a következő évben néhány újdonságot szeretnénk bevezetni:

- a rajt a Széchenyi térről lenne, emiatt egy picit módosul az útvonal

- a rajtnál, a "Tők Háznál" és a célba is lenne időmérő szőnyeg

- lenne egy jelképes nevezési díj ( 200 Ft )

- egy modernebb időmérő rendszert szeretnénk kipróbálni. Az időmérő a rajtszámba lesz beépítve.

- az iskolák csak úgy nevezhetnének, ha előre összeszedik a nevezési díjat és egy excel táblába leadják a nevezésüket. Akik ezt nem teszik meg Ők csak egyénileg nevezhetnek.

 

2011. szeptember 30.