Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Mária Valéria Hídfutás szponzorációja

Esztergom Város Legnagyobb létszámú rendezvénye

 

Tisztelt Cégvezető Asszony! / Tisztelt cégvezető úr!

Ezúton tájékoztatom tisztelettel, hogy idén, immár 17. alaklommal, szeptember utolsó hetében ismét lesz Mária Valéria Hídfutás, mely a környék kiemelkedő eseménye.

 

Ehhez a sportrendezvényhez kérjük az Ön és cége szponzori támogatását, hogy a Hídfutás valóban közös élmény lehessen szűkebb és tágabb közösségünk, régiónk számára. Az Ön segítségével még színvonalasabbá tehetjük a rendezvényt, még emlékezetesebbé a versenyt.

-         Akár anyagi, akár természetbeni (ajándékok) támogatást is szívesen fogadunk.

-         Ha az Önök cégénél van emblémás / céglogós póló az is szívesen fogadjuk bármekkora mennyiségben ( akár 10-50-100 db) !

 

Háttér-információ:

E sportrendezvény 2001-ben született, az újjáépített Mária Valéria Híd átadásának tiszteletére. Azóta minden évben folyamatosan megrendezzük ezt a 4,3 km-es távú futóversenyt a Hídünnep alkalmából, a két ország közötti jószomszédi viszony megerősítésére. Reményeink szerint a közös mozgás öröme és az egészséges élet nemzetközi elve szimbolikus hídként még inkább megerősíti és összeköti a híd két oldalán lakó emberek barátságát. Nagy örömünkre évről-évre egyre többen vesznek részt a Hídfutásban – a tavalyi évben már több mint 2000 résztvevőt regisztráltunk. A rendezvény nemzetközi, és mindenki számára ingyenes. A nevezés során minden induló prospektust és „Hídfutás” pólót kap ajándékba.

Az idén a 17. alkalommal megrendezésre kerülő verseny a környék kiemelkedő sportrendezvénye, ahová 3000 résztvevőt és még ennél is több érdeklődőt várunk határon innen és túlról. A tavalyi év statisztikája alapján: 900 fő 18 évnél idősebb, 1000 fő 14 évnél fiatalabb, és 700 fő 14-18éves résztvevőt várunk a rendezvényre. Az ország számos pontjáról várunk résztvevőket, a versenyünknek évről-évre nagyobb az országos ismertsége.

 

Leendő szponzoraink figyelmébe ajánlom:

-          A nevezés során minden résztvevő személyesen regisztrál, s személyes adatainak – név, születési dátum, telefon – felvételekor hozzájárul, hogy bekerülvén adatbázisunkba, felhasználhassuk adatait, s azokat a támogatóink számára is hozzáférhetővé tegyük.

-          A regisztrációkor egy welcome pack-kel kedveskedünk a versenyzőknek, melynek tartalma egy prospektus és egy póló:

Ø      A hídfutáson kapott pólók kiváló reklámhordozók is; nem pusztán a verseny idején, de a későbbiekben is, mivel gyakran feltűnnek a városban az egykori és leendő versenyzőkön, szimpatizánsokon.

-          A Hídfutásnak nagy a médiavisszhangja is. Helyi, régiós és országos médiumokban is megjelenik a rendezvény. Az itt megjelenő-elhangzó spotokban szintén lehetőség van egy-egy kiemelt támogatónk megemlítésére.

-          Támogatóinknak megjelenési lehetőséget adunk a verseny internetes oldalán:   

www.hidfutas.hu

 

Megtisztelő figyelmét, szponzori támogatását köszönöm! Kérem, ha felkeltettem az érdeklődését hívjon, vagy írjon, hogy egyeztethessünk egy személyes találkozót:

Szerencsés Tamás főszervező, elérhetőség:06203390033 vagy hidfutas@gmail.com